Nisse Nilsson är inte längre med oss

Grundaren av Miljövänner för Kärnkraft, Nils-Erik Nilsson, avled hastigt och oväntat den 7 oktober 2022. Föreningen var hans verk och han var länge ordförande och senare ledamot i styrelsen från början ända tills för 1½ år sedan, då han bad att få bli ersatt. Men han hjälpte oss i styrelsen med sitt kunnande och goda råd, så han fanns hela tiden med i faggorna in i det sista. Större delen av sitt professionella värv skedde som anställd inom Vattenfall, men han hade också ett brett kontaktnät inom hela kärnkraftsbranschen. Han hade många intresseområden och var också mycket aktiv i lokalsamhället. 
Vi är många som stått honom nära, som saknar honom och det han stod för.

Bifogad artikel av Vattenfall berättar mera om vår bortgångne vän, av de flesta även känd som ’Dubbel-Nisse’ (klicka).